avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua,


As dori sa stiu ce se poate face in cazul in care unul dintre mostenitori refuza sa predea copie dupa cheie si celorlalti mostenitori. Mentionez ca situatia dureaza de peste 2 ani, avem cu totii certificate de mostenitori.

Trebuie sa ne adresam organelor de politie sa facem o plangere sau pur si simplu spargem usa si le dam tuturor cate o cheie? In aceasta ultima situatie, putem fi acuzati de ceva?
Cel mai recent răspuns: SandaP , utilizator 11:32, 10 Iunie 2010
1. Va puteti adresa unui executor judecatoresc pentru rezolvarea problemei.
2. Daca usa nu mai functioneaza in sensul ca balamalele s-au uzat ori yala s-a stricat sau daca nu mai corespunde din punct de vedere estetic, mostenitorii pot inlocui yala ori intreaga usa cu una noua. Intelegeti?
Da, am inteles :) va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociație de proprietari - probleme acces in imobil mostenit AnaGratiela AnaGratiela Tatăl meu are certificat de moștenitor pentru apartamentul unei nepoate de sora dar nu poate avea cheia de la apartament, această fiind la președinta ... (vezi toată discuția)
Succesiune SandaP SandaP Buna ziua, In urma cu aproximativ 2 ani a decedat unchiul nostru. Eu, impreuna cu un verisor am mostenit prin reprezentare (tatii nostrii au fost ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie-apartament licitat cristinel56 cristinel56 Am luat un apartament prin licitatie imobiliara, am obtinut actul de adjudecare dupa 15 zile de la data livrarii banilor in contul executorului,am inscris ... (vezi toată discuția)