avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensia alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensia alimentara

buna.sunt divortata de sase ani am doi copii si nu am primit nici un ban de la fostul sot deoarece el nu are decit 100 lei pe luna ajutor social.Datorita unui accident ce la avut, el trebuia sa se pensioneze dar nu sa pensionat pentru ca sa nu fie obligat sa imi plateasca pensia alimentara. Mentionez k in HJ i sa spus ca are obligatia sa plateasca p.a. in valoare de 100 lei pe luna.Acum doi ani lam dat in judecata dar nu am rezolvat nimic pt k sa ajuns la concluzia ca nu are de unde sa dea pensie.Va intreb ce sau cum sa fac sa il fortez sa se pensioneze ca sa aiba de unde sami plateasca pensia alimentara fiindca imi e foarte greu sa cresc doi copii unul de 12 respectiv 8 ani cu un salariu de croitoreasa de 500 lei/luna.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gicuta68 , utilizator 10:20, 10 Iunie 2010
aveti posibilitatea formularii unei plingeri penale avind ca obiect abandonul de familie.
Am uitat sa va scriu ca el in urma acelui accident are un certificat de handicapat pe care il foloseste foarte bine cind vine vorba de justitie, adica se preface ca si cum ar avea nevoie de insotitor ,se preface ca si cum el nu ar sti despre ce e vorb , in rest in sat in societate mai bine zis e un om normal
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2010
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara tudor345 tudor345 Buna.Sunt elev in clasa a12-a,am 18 ani.Tatal meu biologic nu mi-a mai platit pensia alimentara de ani buni,si in toti acesti ani am vbit de 2 ori.As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Ajutor gicuta68 gicuta68 Buna ziua,va rog sa-mi spuneti cum sa fac in aceasta situatie.Sunt despartita de 5 ani si in urma divortului copii au fost incredintati mie deoarece fostul sot ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara gicuta68 gicuta68 buna ziua.Va rog sami spuneti si mie cum este legal la problema mea:Sunt despartit de mai multi ani si in tot acest timp am platit pensie alimentara la 2 ... (vezi toată discuția)