avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... debit din pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

debit din pensie de urmas

primesc pensie de urmas si sant studenta dar din 2007 m-am angajat cu carte de munca.nu am stiut ca trebuie sa anunt acest lucru la casa de pensii si am primit o notificare prin care mi se cere sa restitui banii. ce pot sa fac in acest sens? multumesc,violeta
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:21, 9 Iunie 2010
imediat dupa angajare trebuia anuntata institutia despre situatia si modificarea aparuta.
trebuie sa inapoiati banii primiti sub forma de pensie de urmas de la data angajarii cu carte de munca si pana la notificare.
nu exista nicio forma juridica prin care sa nu platesc acesti bani? daca nu ii pot plati esalonat?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2010
yazac, utilizator
Mergeti la Casa de Pensii si va intelegeti asupra modului de plata. Puteti sa va luati un angajament scris referitor la esalonarea ratelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debit, pensie de urmas cristi_hd cristi_hd Buna ziua.Am si eu o intrebare.Fratele meu are 25 ani este persoana cu handicap de gr II avand indemnizatie de handicap.In perioada 2007-2010 a beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Decizie debit pensie de urmas ionela123 ionela123 Buna ziua, Am 22 de ani, sunt studenta la zi si de 19 ani primesc pensie de urmas. Din iulie 2007 m-am angajat si nu am stiut ca trebuie sa anunt la Casa de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas nionutrazvan nionutrazvan Buna ziua, Am primit pensie de urmas pana in mai anul curent desi eu mi-am terminat studiile in iunie 2011. Problema e ca pe talonul de pensie nu este scris ... (vezi toată discuția)