avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Buna ziua, Am primit pensie de urmas pana in mai anul curent desi eu mi-am terminat studiile in iunie 2011. Problema e ca pe talonul de pensie nu este scris numele meu ci al tatalui meu dar CNP-ul este al meu ceea ce inseamna ca eu nu am primit niciodata pensia, mai exact a incasat-o el. Problema e ca acum sunt bun de plata am primit o notificare de la casa de pensii ca trebuie sa restitui 12450 lei ptr ultimii 3 ani. Acesti bani trebuie sa ii restitui eu sau el? Pot face o contestatie in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:36, 13 Iunie 2015
Cine a intrat in posesia pensiei: dvs. sau tatal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj IonMarian1990 IonMarian1990 Buna ziua, Imi poate fii o problema la dosarul pentru somaj daca nu m-am prezentat la una din materiile de bacalaureat??? (vezi toată discuția)
Pensie urmas si indemnizatie insotitor narcisa07 narcisa07 Mama unei colege are pensie de urmas din 1996 si este angajata primariei cu carte de munca - ca insotitor - pentru fiica ei handicapata. Din mai 2009 i s-a ... (vezi toată discuția)
Taloane de pensie lipsa Pensionara tinara Pensionara tinara Buna seara, Daca se poate sa am un simplu raspuns va rog... Am intrat posesia pensiei si de ceva timp (aprox 4-5 ani) si inca nu am primit nici un talon ... (vezi toată discuția)