avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este procedura de recunoastere a unei hotarari ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este procedura de recunoastere a unei hotarari ce a fost data in starinatate?

Care este procedura de recunoastere a unei sentinte de divort, emisa de instantele din Italia- Roma?
Mentionez ca am tradus sentinta in lb. romana. Care este urmatoarea etapa?Si cui ma adresez?
Astept urgent raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:12, 4 Iunie 2007
cORECT! iNSA legea de care ziceam eu e speciala pentru acte de stare civila.
Legea nr.187/2003 a fost abrogata prin OUG nr.119/2006 privind unele măsuri necesare pentru aplicarea unor regulamente comunitare de la data aderării României la Uniunea Europeană . In prezent se aplica REGULAMENTUL CONSILIULUI (CE) nr. 44/2001 din 22 decembrie 2000 privind competenţa, recunoaşterea şi executarea hotărârilor în materie civilă şi comercială

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere divort canada CINAO CINAO Eu am procura notariala pentru un verisor din Canada sa-i transcriu divortul din Canada aici in tara.El este din Roman, dar casatoria a fost oficiata in Iasi. ... (vezi toată discuția)
Recunoastere divort in romania beiu beiu am fost casatorita in Germania, am facut transcrierea actului de casatorie in romania. Acum vreau sa ma recasatoresc, dar am nevoie sa transcriu si divortul ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort din spania steluta1977 steluta1977 Buna ziua, vas ruga sa imi spuneti si mie daca sentinta de divort din spania tradusa, legalizata si cu apostilla de la haga este valabila in tara, in principiu ... (vezi toată discuția)