vreau sa cumpar o masina noua [nissan] ce ar trebui sau este important sa stiu despre acest contract? mentionez ca o achit cu bani in mana. legat de pret ,avans si data de achizitie dar mai important daca un contract se poate rezilia si in ce conditii
Buna ziua !
Contractul se rezilieaza, de regula, in conditiile stipulate de acesta, pentru neindeplinirea culpabila a conditiilor prevazute in respectiva conventie. Bineinteles ca nu toate clauzele din contract, conduc prin neindeplinirea lor de catre parti,la rezolutiunea acestuia sau la reziliere.
Un aspect esential la incheierea unui astfel de contract este sa- l studiati atent si sa aveti langa dumneavoastra si un "ochi de jurist".B-)
Cu stima !
va multumesc mult domnule Zaharia chiar acum am o astfel de problema doar ca e in afara tari[Italia] si chiar nu stiu cum pot sa reziliez un astfel de contract dar incerc pentru ca vreau sa cumpar masina din romania.Aici e un pic mai greu am gresit recunosc ,pentru ca nu cunosc legile foarte bine dar si ei sint niste persoane ce le place sa te poarte cu vorba si nu se tin de cuvint.CU RESPECT VA MULTUMESC INCA O DATA.