avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contract cumparare auto nou
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contract cumparare auto nou

vreau sa cumpar o masina noua [nissan] ce ar trebui sau este important sa stiu despre acest contract? mentionez ca o achit cu bani in mana. legat de pret ,avans si data de achizitie dar mai important daca un contract se poate rezilia si in ce conditii
Cel mai recent răspuns: vasile69 , utilizator 21:43, 11 Iunie 2010
Buna ziua !
Contractul se rezilieaza, de regula, in conditiile stipulate de acesta, pentru neindeplinirea culpabila a conditiilor prevazute in respectiva conventie. Bineinteles ca nu toate clauzele din contract, conduc prin neindeplinirea lor de catre parti,la rezolutiunea acestuia sau la reziliere.
Un aspect esential la incheierea unui astfel de contract este sa- l studiati atent si sa aveti langa dumneavoastra si un "ochi de jurist".B-)
Cu stima !
va multumesc mult domnule Zaharia chiar acum am o astfel de problema doar ca e in afara tari[Italia] si chiar nu stiu cum pot sa reziliez un astfel de contract dar incerc pentru ca vreau sa cumpar masina din romania.Aici e un pic mai greu am gresit recunosc ,pentru ca nu cunosc legile foarte bine dar si ei sint niste persoane ce le place sa te poarte cu vorba si nu se tin de cuvint.CU RESPECT VA MULTUMESC INCA O DATA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract prestĂri servicii bună ziua! am încheiat un contract prestări servicii pe o ... Raisa203 Raisa203 Bună ziua! Am încheiat un contract prestări servicii pe o durată de doi ani. Însă vreau să reziliez contractul. La încetare, sunt stipulate ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere, reziliere mary112 mary112 in anul 2005 socrii ne-au facut un contract de intretinere cu uzufruct ,in tot acest timp noi ne-am indeplinit obligatiile fata de ei , astazi am avut o mare ... (vezi toată discuția)
Nerespectare promisiune de vanzare imobil Liviu V. Liviu V. In ce conditii nu mai produce efecte o promisiune de vanzare? A fost incheiata o astfel de promisiune prin care vanzatorul se obliga sa predea apartamentul ... (vezi toată discuția)