avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... daca lucrez part-time primesc indemnizatie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

daca lucrez part-time primesc indemnizatie?

buna seara,firma la care m-am intors din ccc are probleme financiare si vor sa faca reducere de personal,iar o parte din angajati sa-i treaca la part-time.eu sunt din nou insarcinata,asa ca de dat afara nu se pune problema.ma pot obliga in vreun fel sa trec la part-time? si daca as trece la part-time,as mai primi indemnizatie?stiu ca si valoarea indemnizatiei va scadea,pentru ca si salariul de part-time va fi de 400 ron.eu trebuie sa lucrez doar 4 luni,pentru ca in octombrie pot intra in prenatal.intrebarea mea este daca mai primesc indemnizatie,in cazul in care voi trece pe part-time pentru 4 luni.( prenatalul -postnatalul se acorda si pentru part-time?) :">
va multumesc anticipat si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: violeta_popescu , utilizator 23:12, 9 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate si concediu pentru cresterea copilului radumaria radumaria Buna ziua am si eu o intrebare la dumneavoastra ,am 5 ani de zile vechime in cartea de munca dar am o intrerupere de 2 luni septembrie-octombrie 2011 sunt ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal/postnatal monykat monykat As dori sa stiu cum se calculeaza concediul prenatal si postnatal in situatia urmatoare. Am un copil care face 2 ani pe 1 septembrie. De pe 1 august m-am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as avea si eu o intreabare . daca sotia mea s-a intors ... andyks andyks Buna ziua , as avea si eu o intreabare . Daca sotia mea s-a intors din CCC nai repede , luand stimulentul de insertie si s-a intors la jobul dinainte plus ... (vezi toată discuția)