avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită in ce termen se face o executare
Discuție deschisă în Executare silită

in ce termen se face o executare

tatal meu a primit titlul de investire cu formula executorie la un proces cu primaria
a depus toate actele necesare executarii inclusiv numarul de cont in care vor trebuii virati banii
intrebarea me este in ce termen legal se face executarea de la data depunerii dosarului de executare(mai exact in cat timp ar trebuii sa aibe banii in cont)
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 07:34, 12 Iunie 2010
Ce obiect a avut cauza care a fost judecata si in urma careia s-a pronuntat sentinta devenita titlu executor ?
Daca este vorba despre recuperarea unor sume de bani executarea silitat trebuieste facuta in termenul de 3 ani,de la ramanerea definitiva a hotararii,pnetru ca in caz contrar debitul ar intra in prescriptie
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Nu stiu daca am inteles foarte bine, dar cred ca sunteti creditorul si ati depus documentele despre care vorbiti la un executor judecatoresc.
Nu exista o reglementare legala care sa impuna ca executarea sa s faca intr-un anumit termen de la depunerea documentelor.
Incasarea unor sume in procedura de executare poate sa se realizeze si intr-o luna dar si intr-un an, depinde daca cel executat are venituri, bunuri care pot fi executate sau daca acestea au fost identificate.
Daca o sa reveniti cu mai multe detalii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire in penal vodzila57 vodzila57 Buna dimineata, Am si eu o intrebare: daca in timpul unei cercetari penale , desi existau documente clare care sa ateste atat data depunerii ... (vezi toată discuția)
Executare silita seny2015 seny2015 Buna dimineata Intr-o executare silita, dupa vechiul cod de procedura civila, care este data savarsirii :data la care executorul judecatoresc a ... (vezi toată discuția)
Executare dupa 3 ani christiansalariatul christiansalariatul Buna ziua Am avut un sir de procese care s-au finalizat la Judecatorie in data de 15.04.2010 cu o hotarare definitiva si irevocabila prin nerecurare ... (vezi toată discuția)