avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... declaratia 100
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

declaratia 100

Buna ziua am si eu o nelamurire. Pentru femeia de servici care este "angajata" la bloc prin conventie civila si caruia i se opreste 16% impozit ,se completeaza declaratia 100, dar aleg pozitia 616 (impozit conventii/ contacte civile ) sau 602 ( impozit pe salarii avand in vedere ca se plateste 16%)????
Mai nou s-a schimbat si versiunea de la Anaf pentru declaratii si sunt trei feluri de declaratii 100 si anume :declaratia 100 cont unic,accize si declaratia 100 JN ( care nu stiu de inseamna) pe care o listez in situatia mai sus relatata? puteti sa ma ajutati va rog?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:19, 10 Iunie 2010
Declaratia 100, cea care o stiati Dv., la pozitia 616.
Conventia civila nu este salariu chiar daca platiti 16%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul format al declaratiei d 112 v2.0.0 cornelusha cornelusha Buna ziua, va rog spuneti-mi si mie cum trebuie procedat daca asoc noastra de propr. are conventii civile pentru admin si op.ecologic( pentru ambii se ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 anaf FlorinNistor FlorinNistor Buna ziua. Pentru conventii civile se depune declaratia 010 ? (vezi toată discuția)
Conventii civile Mateiani Mateiani Buna ziua . Am o nelamurire in legatura cu declaratia 112 ,daca este obligatorie pentru as. de proprietari ,unde administratorul , femeia de serviciu si ... (vezi toată discuția)