Suntem institutie cu autofinantare.Am primit un ordin de la Ministerul agriculturii prin care se arata urmatoarele: se suspenda sporul pentru conditii de munca vatamatoare datorate depasirii limitelor admisibile ale densitatii campului electromagnetic (aplicarea prevederilor Ordinului MAPDR 431/1.11.2006).
Instituţia noastra,în baza unui buletin de determinare prin expertiza locurilor de munca emisa de Autoritatea de Sanatate Publica Judeteana,în baua HG 281, art.8,alin.a s-a stabilit un procent de 5% spor din salarul de incadrare pentru cei care lucreaza în laboratorul de analize a solului si un 5% spor si pentru trei angajati care lucreaza in permanenta la calculator.Si in Codul muncii se prevad aceste sporuri,din cate stiu eu.
As dori sa stiu daca HG 281 art.8,alin.a este abrogata si daca in baza acestui Ordin emis de MADR nu se mai primeste acest spor de 5%.Cam în jur de 40 lei vine pe un angajat.
Legea nr.330/2009 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice la data de 1 ian. 2010, a abrogat hotărârea cu excepţia art. 21, 22, 23 şi 30.
Sporuri
remuspr
Lucrez intr-o institutie publica . Până la 31 decembrie 2009 am beneficiat de spor de calculator , dat in baza HG 281/1993 , şi a buletinelor de analiză ... (vezi toată discuția)
Acordare spor antena
Mihai M
Buna ziua!
In ce conditii se acorda sporul de antena la angajatii unei universitati de stat? Pe una dintre cladirile universitatii sunt amplasate 6 antene ... (vezi toată discuția)