avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Prima Casa de la parinti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Prima Casa de la parinti

Buna ziua!

Apartamentul unde locuiesc este al parintilor mei. Nu am nici un act de mostenire, nimic pe numele meu. Pot sa cumpar acest apartament prin programul Prima Casa? Este o problema daca fiica cumpara apartamentul de la parintii ei?

Multumesc pentru ajutor.
Madi
Cel mai recent răspuns: iceflower , utilizator 12:42, 10 Iunie 2010
Buna ziua !
Privit strict din prisma programului "prima casa" nu exista nicio problema .
Buna ziua,
Cel mai bine solicitati informatii de la banca. Unele bancii nu incheie contracte cand partile sunt rude de gradul I

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa parinti cu imprumut prima casa justmematza justmematza Buna ziua, Va scriu deoarece am nevoie de sfaturile dumneavoastra. Situatia este urmatoarea: Eu si sotul meu dorim sa construim o casa. Deoarece nu avem ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparae sau act de donatie? maya23 maya23 Buna ziua Problema sta in felul urmator, parintii mei au cateva imprumuturi la banca , niciunul din imprumuturi nu este cu ipoteca ci sunt credite de nevoi ... (vezi toată discuția)
As avea si eu nevoie de o lamurire. chatte chatte Buna ziua! As avea si eu nevoie de o lamurire in legatura cu o problema a tatalui meu. Problema este urmatoarea: acum vreo 3-5 ani maxim, tatal meu a facut ... (vezi toată discuția)