avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii angajare din somaj
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

angajare din somaj

incepand cu 01.06.2010 am angajat din somaj o persoana de peste 45 de ani

Ma intereseaza ce demersuri trebuie facute la AJOFM pt a putea beneficia de toate facilitatile
Mentionez ca persoana are domiciliul in Bacau, iar societatea are sediul in Suceava

Multumesc
Cel mai recent răspuns: lilipor38 , utilizator 10:47, 15 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc
Este posibil ca firma sa nu beneficieze de facilitatile angajarii unei persoane din somaj daca acea persoana are domiciliul in alta localitate decat sediul social al firmei?
Cei de la AJOFM asa au spus

Ce articol din lege mentioneaza acest lucru

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie cu ajofm pentru subventii - incadrare persoane peste 45 de ani ANESCU MARIA ANESCU MARIA Se poate incheia cu AJOFM = CONVENTIE pentru subventii -incadrare persoane peste 45 de ani =in situatia in care in ultimi 2 ani persoana respectiva a lucrat ... (vezi toată discuția)
Angajare absolvent catalina25 catalina25 Buna dimineata! Va scriu si eu legat de o pb cu care ma confrunt! Vreau sa angajez un absolvent promotia 2009 si vrreau sa beneficiez de Legea 76/2002 ... (vezi toată discuția)
Angajare din somaj ercar ercar Buna ziua. Actualmente sunt somer, dar in curand ma voi angaja. As vrea sa stiu cum este cu prima aceea care se ofera in cazul in care somerul isi gaseste ... (vezi toată discuția)