avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... reincadrare pe post / plata salariilor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

reincadrare pe post / plata salariilor

as dori sa stiu cum se reincadreaza functionarii publici, dupa legea 330. Dar plata cum se face dupa 330 sau dupa salarizarea din 2009
In 2010 nu se aplica coeficientii de salarizare din legea unica. Salariul in 2010 este cel din decembrie 2009, la care se adauga o serie de sporuri prevazute in subsolul Anexei III (cea care se aplica functionarilor publici). De asemenea, la salariile propuse trebuia obtinut avizul AJPS pana in aprilie...
Conform legii 330/2009, pana acum trebuiau facute demult dispozitiile de reincadrare pe post.
nu se aplica coeficientii, dar ca salariu de baza se foloseste baza din 330?
salariul de baza avut in luna decembrie 2009, la care se adauga sporurile prevazute de legea 330.:)
multumesc asta inseamna ca eu cu studii superioare la stat, cu masterat, o sa am salariu cat omul de serviciu de la primaria unde lucrez
X-(
daca nu aveti vechime...care sa va mai ridice putin salariul..... da, cam asa.... :)
Doar, unul din principiile legii nr. 330/2009, este " echitate şi coerenţă, prin crearea de oportunităţi egale şi remuneraţie egală pentru muncă de valoare egală pe baza principiilor şi normelor unitare privind stabilirea şi acordarea salariului şi a celorlalte drepturi de natură salarială ale personalului din sectorul bugetar;" :)
Ultima modificare: Vineri, 11 Iunie 2010
mihaicalinescu2005, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul unui secretar de unitate administrativ teritoriala camelia david camelia david este normal ca un secretar de comuna cat II sa in in mana un salar de 1336 lei??? cum se face ca acest salar nu e cel din decembrie, care a fost de 2200 lei??? ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii 330 si contractele/acordurile colective carmen67 carmen67 Ce se intampla cu drepturile banesti castigate prin contractele sau acordurile colective de munca, incepand cu 01.01.2010, avand in vedere prevederile art.40 ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu 2010 geanina_Prv geanina_Prv Lucrez in administratia publica locala din luna Ianuarie 2008. Nu am beneficiat de nici un spor la salariu in afara de sporului de vechime si celui de ... (vezi toată discuția)