avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot fi dat in judecata daca cineva mi-a trimis bani si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot fi dat in judecata daca cineva mi-a trimis bani si a bifat la banca ca fiind datorie

cineva la care am inprumutat o suma de bani,mi-a restituit banii trimitand-ui prin banca si a bifat ca fiind datorie.in urma unor certuri cu acea persoana,mi-a spus ca ma da in judecata si mii ia inapoi.este posibil asa ceva?si plus de asta el este din alt judet si daca merg la proces imi iau si o bataie buna.ce pot face in cazul asta?multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: vlad29 , utilizator 16:05, 10 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite srl ramonateamo ramonateamo buna.cit de credibil poate di un SRL care ofera credite sume ff mari de ex 200 000 lei si cere o garantie de 10 000 plus o rata care trebuie achitate inainte ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut fara garantii,abuz de incredere sau inselaciune? addy addy Am si eu o problema pt care v-as multumi din suflet daca m-ati ajuta cu niste informatii:Un prieten f bun a imprumutat suma de 10000 euro de la o cunostinta ... (vezi toată discuția)
Mostenire sot supravietuitor arsen arsen Sotia mea a decedat.Cu banii mei am construit o casa pe numele acesteia eu nefiind in tara trimitand doar banii necesari.Cand s-a imbolnavit a imprumutat sume ... (vezi toată discuția)