avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credite srl
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credite srl

buna.cit de credibil poate di un SRL care ofera credite sume ff mari de ex 200 000 lei si cere o garantie de 10 000 plus o rata care trebuie achitate inainte de a primi cei 200 000. e posibil asa ceva sau nu?ma intreb este teapa sau nu?
Cel mai recent răspuns: lee_vue , utilizator 12:33, 10 Octombrie 2014
e teapa.
E anunt in ziar, v-a contactat cineva sau cum ?
Deci dau imprumut 200 mii, insa inainte de a da banii vor ca persoana ce doreste imprumut sa dea avans de 10 mii si o rata ?
Puteti face plangere la politie sau denunt.

pe internet am gasit [editat ]da asa cer in prima faza trebuie trimisa adeverinta de salariat si copie ci si dupa 2 zile de asteptat primesti un tel in care te felicita ca sa aprobat creditul si dupa incepe partea cu contractul trimis prin curier si garantia si rata.firma e din cluj si sediu in oradea sau ceva de genuu am cerut adresa sa merg personal sa semnez contractul si mi sa spus ca doar cu programare se poate merge la sediu si e mai rapid prin curier si nu mi sa dat nici o adresa.
Ultima modificare: Vineri, 10 Octombrie 2014
gi-jane2, moderator
ramonateamo a scris:

cit de credibil poate di un SRL care ofera credite sume ff mari de ex 200 000 lei si cere o garantie de 10 000 plus o rata care trebuie achitate inainte de a primi cei 200 000. e posibil asa ceva sau nu?ma intreb este teapa sau nu?

la fel de credibil ca si srl-u' asta

Am o matusa care a luat un credit de la ctlm. Este vorba de 110 milioane lei vechi. In fiecare luna pune 5 milioane lei vechi. De 6 ani tot pune intr-una si de atunci s-a pus in total 360 milioane lei vechi. in momentul de fata nu s-a sters nimic din cele 110 milioane imprumutate. Ei spun ca s-a platit doar dobanda si pana nu se strang toti banii o data pentru restituire vor ramanea tot 110 milioane.

www.avocatnet.ro/content/for...

si primu' si-al doilea subtilizeaza aprox. 100 mil/an, cu diferenta ca primu' subtilizeaza o singura data ceva peste 100 mil (da' nici nu investeste nimic), al doilea subtilizeaza la infinit o suma ceva sub 100 mil (ca "investeste", initial, 110 mil).

clienti cred ca sunt garla, si colo, si colo.

Ultima modificare: Vineri, 10 Octombrie 2014
lee_vue, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani imprumutati kuky666 kuky666 buna dimineata. Am o matusa care a luat un credit de la ctlm. Este vorba de 110 milioane lei vechi. In fiecare luna pune 5 milioane lei vechi. De 6 ani tot ... (vezi toată discuția)
Penalizari foarte mari pt neplata la data scadenta ElenaToma ElenaToma Cu respect,Elena Toma este numele meu. Cateva intrebari vis a vis de un imprumut bancar. In anul 2009 tatal meu a facut un imprumut la o banca x. Rata a fost ... (vezi toată discuția)
Imprumut la banca eu45ani eu45ani buna seara in 2006 februarie am facut un imprumut de 270 mil. la bcr pe 10 ani cu o rata lunara cca.412 ron,in final trebuia sa platesc aprox. 500mil ... (vezi toată discuția)