avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani imprumutati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani imprumutati

buna dimineata. Am o matusa care a luat un credit de la ctlm. Este vorba de 110 milioane lei vechi. In fiecare luna pune 5 milioane lei vechi. De 6 ani tot pune intr-una si de atunci s-a pus in total 360 milioane lei vechi. in momentul de fata nu s-a sters nimic din cele 110 milioane imprumutate. Ei spun ca s-a platit doar dobanda si pana nu se strang toti banii o data pentru restituire vor ramanea tot 110 milioane. Se poate ataca in instanta? ce sanse de castig am?
Cel mai recent răspuns: CountPorcula1987 , utilizator 11:05, 13 Octombrie 2014
Buna dimineata,

fara a fi citit contractul integral este greu sa vi se raspunda.

Aveti un grafic de rambursare a imprumutului pe care, daca platile au fost facute la scadenta, il puteti verifica si doar astfel sa puteti stabili daca va aflati in situatia vreunui abuz.
Va sugeram sa cereti lamuriri direct la CTLM si daca nu vi se dau informatiile necesare sa apelati la un avocat pentru a va ajuta sa solutionati problema.
am uitat sa mentionez faptul ca platile au fost facute la scadenta. dar tot nu mii se pare ok
bineinteles ca nu e ok. o sa se plateasca la infinit cate 5 mil/luna "la scadenta", desigur, ca e putin probabil sa se poata rambursa "toti banii o data" . e o escrocherie din capu' locului.


Ultima modificare: Vineri, 10 Octombrie 2014
lee_vue, utilizator
Firma de care spuneti sunt printre cei mai mari excroci din tara,.... Stiu un caz asemanator cu al dvs. o rata in suma mai mica de vre-o 2000 ron, tot asa a platit cativa ani si i s-a spus cum ca mai are tot 2000,... s-a enervat si a bagat toti banii de odata, asa a scapat de ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite srl ramonateamo ramonateamo buna.cit de credibil poate di un SRL care ofera credite sume ff mari de ex 200 000 lei si cere o garantie de 10 000 plus o rata care trebuie achitate inainte ... (vezi toată discuția)
Rambursare credit nicoss59 nicoss59 Am achitat în avans 50% dintr-un credit de nevoi personale la sfârşitul lui septembrie. Am primit un grafic de rambursare cu rată fixă (200 RON). Am ... (vezi toată discuția)
Contestare cuantum debit contestat la contestatia la executare calytul calytul am facut contestatie la executare fara sa cer suspendarea executarii pentru un contract de credit pentru care s-a obtinut incuviintarea executarii silite prin ... (vezi toată discuția)