avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut la banca

buna seara
in 2006 februarie am facut un imprumut de 270 mil. la bcr pe 10 ani cu o rata lunara cca.412 ron,in final trebuia sa platesc aprox. 500mil vechi
in acelasi an 2006 in noiembrie am dat 100 mil inapoi
pana la aceasta data 24.01.2014 am platit 430 mil
si mai am de plata pana in 2016,rata lunara fiind 350 ron
mi se pare ciudat,iau un imprumut de 270 mil,in acelasi an(nov) am dat inapoi 100mil,si platesc ca pentru un imprumut de 270 mil.vechi
este corect ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:06, 25 Ianuarie 2014
Pai vedeti cum s-a modificat graficul de plata dupa rambursarea anticipata a sumei de 10.000 lei. Faceti un calcul sa vedeti daca sumele sunt corecte.
pai nu mi se par corect,am luat 270 mil,am inapoiat in acelasi an 100 mil,rata a scazut cu 600 mii vechi si in final platim mai mult decat daca nu am fi dat acei 100 mil
nu inteleg
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
eu45ani, utilizator
La prima vedere, intr-adevar, nu pare corect dar nu pot sa ma pronunt daca nu cunosc clauzele contractuale si nu vad un grafic de plata.
Puteti sa cereti in scris explicatii bancii, atasati o copie dupa contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari foarte mari pt neplata la data scadenta ElenaToma ElenaToma Cu respect,Elena Toma este numele meu. Cateva intrebari vis a vis de un imprumut bancar. In anul 2009 tatal meu a facut un imprumut la o banca x. Rata a fost ... (vezi toată discuția)
Am contractat un credit bancar pe o perioada de 5 ani cu dobanda ... FRANCU_CONSTANTIN FRANCU_CONSTANTIN Am contractat un credit bancar pe o perioada de 5 ani cu dobanda fixa si rate egale anuale, insa am observat, din graficul de rambursare si din structura ratei ... (vezi toată discuția)
Probleme card credit de consum dellya dellya Acum 4 ani tatal meu a luat niste produse de la Altex si care urmau a fi platite prin card Euro-line,timp de 5 ani cu o rata lunara fixa de 67lei,timp de 5 ... (vezi toată discuția)