avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere pensie alimentara

buna ziua, pot cere in istanta pensie alimentara tatalui copilului meu daca nu realizeaza venitur?el nu a lucrat niciodata si nici nu cred ca va vrea sa lucreze vreodata, dar evident are din ce sa se intretina. instanta l-ar putea obliga sa imi plateasca pensie de intretinere, in pofida faptului ca nu realizeaza venituri?multumesc mult pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Eladaela , utilizator 16:39, 2 August 2010
Astazi am fost la judecatorie si am vazut ce acte sunt necesare ptr a depune dosarul ptr pensie alimentara.Pana aici toate bune....Doar ca am o problema si la judecatorie nu am gasit pe nimeni care sa ma ajute(pe motiv de vacanta).
Nu exista o cerere tip iar eu nu ma prea descurc cu formularea acestei cereri.
Va rog,daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva.As vrea sa depun cat mai repede acest dosar!
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de divort ContSters133679 ContSters133679 AM SI EU O INTREBARE.CND TE DUCI SA BAJI DOSARUL DE DIVORT TI SE DA VREUN FORMULAR SA-L COMPLETEZI????MULTUMIRI ANTICIPATE (vezi toată discuția)
Tata doar in acte Mik_vasi Mik_vasi Poate ma mai puteti ajuta cu cateva raspunsuri,daca ma hotarasc sa solicit o hotarare judecatoreasca de incredintare a minorului,pe tata o sa-l oblige sa ... (vezi toată discuția)
Divort king king buna seara ,as avea si eu o intrebare;cum pot sa dau divort ,avand in vedere ca sotul e plecat in italia ne am certat ,si a zis ca nu -mi trimite bani pentru ... (vezi toată discuția)