avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am lovit un cetatean cu 2 ani in urma intr-un conflict.Din pumnul dat si-a spart dantura si in urma judecatii am primit 8 luni cu suspendare si suma de 75 mil de dat partii vatamate.nu lucrez si nu i-am putut da banii gramada si asa ca i-am trimis prin mandat postal cat am putut lunar.el nu a vrut sa primeasca banii.Acum cateva zile mi-a venit un document de la executor ca vor sa scoata casa unde locuiesc la licitatie daca nu ii platesc banii integral.se poate face acest lucru.ce pot face in aceste circumstante.va rog sa ma ajutati
Mai exact ce act vi s-a comunicat de la executor?Teoretic pentru suma datorata, creditorul dvs. poate cere executarea silita si daca aveti casa sau alte bunuri ele se pot valorifica, conform legii, pentru obtinerea sumei in cauza.
Eu va recomand sa mergeti la executor si sa incercati plata esalonata a datoriei.
Reveniti cu detalii .
va multumesc dna Daniela astazi mi-a venit o somatie de la executor cu o copie de la hotarare in care imi spune ca tr sa-i mai achit si lui suma de 4 mil si ca in urma la ceea ce s-a hotarit mi se va pune casa la licitatie.Daca lucrez la negru pe un sal de 7 mil credeti ca o sa pot sa platesc esalonat,sau nu depinde asta de executor ci de parte vatamata
GEOSTOIAN a scris:

va multumesc dna Daniela astazi mi-a venit o somatie de la executor cu o copie de la hotarare in care imi spune ca tr sa-i mai achit si lui suma de 4 mil si ca in urma la ceea ce s-a hotarit mi se va pune casa la licitatie.Daca lucrez la negru pe un sal de 7 mil credeti ca o sa pot sa platesc esalonat,sau nu depinde asta de executor ci de parte vatamata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am de platit daune morale eugen stanisteanu eugen stanisteanu In urma unui conflict cu un politist, acesta m-a dat in judecata si am primit un an si 6 luni cu suspendare si trebuie sa-i platesc daune morale in valoare de ... (vezi toată discuția)
Debitor fara venituri Gilia_stud Gilia_stud Buna seara, Am o speta care mie mi se pare incurcata si, cu bunavointa dumneavoastra, poate reusesc sa ii gasesc o rezolvare cat mai avantajoasa pentru ... (vezi toată discuția)
Executare silita justme8 justme8 am avut un credit de nevoi personale pe care nu am reusit sa l achit in intregime, adica am achitat suma luata de la banca fara dobanzile aferente ... (vezi toată discuția)