avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme intre angajat si angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme intre angajat si angajator

am 8 luni de cand lucrez la o societate.pe 15mai 2010 s-a inchis magazinul unde lucram.de atunci eu sunt in concediu medical.azi m-am intalnit cu seful meu sai prezint concediul refuzand sa-l ia pe motiv ca a vandut firma.de somaj nu pot beneficia.contrctul de munca nu este inchis dar in schimb nu mi-a platit asigurarea.intrbarea mea este.ce pot sa fac mai departe ca sa pot ajunge si eu la prenatal?dar daca da faliment.(el mai avand 3 magazine iar la ele lea schimbat doar numele).unde trebuie sa merg pt a ma indruma cineva?sau ce riscuri pot avea?
Cel mai recent răspuns: oprea_rodica68 , utilizator 19:01, 10 Iunie 2010
ar fi bine sa consulti un inspector de resurse umane sau un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada prenatalului taky_mika taky_mika buna ziua.sunt angajata cu contract pe perioada nedeter.de 7luni.acum sunt insarcinata in 2luni si jum.seful meu a inchis magazinu unde lucram si mi-a propus ... (vezi toată discuția)
Referitor la preaviz concediere, somaj, concediu prenatal, postnatal, ingrijire copil ana77 ana77 Buna ziua, As vrea sa va expun problema pentru care am nevoie de un sfat juridic. Ma numesc Ana Maria I si lucrez de aproximativ 3 ani in cadrul unei ... (vezi toată discuția)
Din cic direct in prenatal paccluj paccluj Buna seara Am fost in concediu ingrijire copil, urmand ca la data de 13.03.2013 sa ma prezint la lucru. Avand in vedere ca urmeaza sa avem al doilea copil, ... (vezi toată discuția)