avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modalitate de colaborare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modalitate de colaborare

Societatea noatra va comercializa tablouri create de artisti, persoane fizice, din tara.
Dorim sa incheiem un contract cu fiecare persoana, pentru a putea inregistra operatiunea, iar ei sa isi poata declara veniturile.
Ce solutii ne puteti oferi?
Va multumim anticipat.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu se pune problema studiilor......oricine poate sa creeze ceva....care ulterior sa fie valorificat.....importanta este forma de contract pe care o incheiem, eu ca persoana juridica, si creatorul tabloului, persoana fizica;
Daca sunt constituiti in persoane juridice sau PF e ok....dar persoanele fizice? ma gandeam la un contract de angajare in baza codului civil...si facem declaratia 020 iar la sf anului 205???? are cineva mai multe informatii??
si eu zic la fel, sa faci conventii civile cu ei sau faci contracte de cesiuni drepturi de autor care sunt impozitate cu 10 % nu cu 16%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot angaja personal pt. 20 zile? iuli-ana iuli-ana voi avea o lucrare de executat pe firma pt. care imi trebuie muncitori necalificati pentru 20 zile, nu vreau sa le fac contract de munca pt. aceasta perioada, ... (vezi toată discuția)
Contractele civile huana huana sunt angajata la un club sportiv municipal, unde se vor incheia contracte civile de prestari servicii, am 2 intrebari: 1. cu cat se va impozita venitul? cu 16 ... (vezi toată discuția)
Conventie civila sau contract de comision srl/pf Invictus Invictus Salutare tuturor. Am si eu o mica nelamurire: se poate utiliza de catre un SRL o conventie civila sau un contract de comision, prin care respectivul SRL se ... (vezi toată discuția)