avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubire deces
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubire deces

Fratele meu era pasager in masina nevinovatului(dar si el avea peste limita de viteza) cand a avut accident.A stat 12 zile la terapie intensiva,5 operatii dureroase dupa care a murit.La cat se poate ajunge cu daunele materiale si morale si cum se pot demonstra cele materiale atata timp ca in momentul decesului si a inmormantarii nimeni nu ne a spus sa cerem chitante peste tot(as vrea sa stiu daca se ia in calcul chemarea ca martor a celor unde a fost cheltuiala mai mare,funeraria,cimitir,,)
Daca politia ii gaseste vinovati pe amandoi soferi se pot cere de la amandoi daune sau se impart daunele intre cei doi
Cel mai recent răspuns: paienjeni_k , utilizator 13:00, 17 Iunie 2010
Dupa cum v-a sfatuit si consultantul sdianaviolin... va trebuie un avocat specializat in astfel de probleme si acte doveditoare din care sa reiasa ce cheltuieli s-au facut cu inmormantarea, precum si ce venituri avea in strainatate fratele dv. Sincere condoleante si multa putere si rabdare sa puteti trece peste pierderea suferita si sa va recuperati c/v macar a unei parti din pagubele suferite!
v-am trimis un mesaj privat....va este cu siguranta fi de folos..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frate decedat -- eu ce pot face? cristeaaugustin35 cristeaaugustin35 Buna ziua tuturor. Cineva a accidentat mortal pe fratele meu in sept anul trecut. Sa intervenit prin societatea de asigurari sa intervina repede cu niste ... (vezi toată discuția)
Deces accident rutier mai2017 mai2017 In urma cu doi ani fratele meu a decedat intr-un accident rutier in Germania.Era pasager intr-o masina inmatriculata in Germania.Conform legislatiei din ... (vezi toată discuția)
Despabubiri ???? floaredecolt2011 floaredecolt2011 Buna seara! in urma unui accident rutier in care fiica mea a murit, am cerut despagubiri materiale in valoare de 50 000 de euro si morale in valoare de 150 000 ... (vezi toată discuția)