avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constituirea dreptului de superficii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constituirea dreptului de superficii

Va salut!
E prima data cand intru pe un forum si nu stiu daca voi fi inteles in explicatia mea.
De profesie sunt inginer asa incat multi termeni juridici i-mi sunt straini.
Deci : in urma unei licitatii am cumparat de la S.N. CFR S.A. in anul 2006 o magazie
Din momentul cumpararii si pana in prezent platesc chirie acestei societati pentru pamantul de sub spatiul cumparat de mine.
Cum pot proceda pentru a intra in posesia acestui pamant fie chiar si in concesiune .

Cu stima,
Nelu
Cel mai recent răspuns: stroea.ionel , utilizator 22:41, 18 Iunie 2010
Ce scrie in contractul de cumparare a magaziei referitor la terenul aferent acesteia?
Scuze pentru intarziere.
Este factura fiscala (nu contract)
Singura referire la terenul acesteia este: "Supr. constr. 368.43mp".

Multumesc pentru amabilitatea de a-mi raspunde.

Cu stima,
Nelu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren fara acte. legea uzucapiunii mai este valabila? iMozzie iMozzie Salutare, La multi ani in primul rand si sanatate! Sper sa ma puteti ajuta cu niste sfaturi in legatura cu o problema. Mama mea a ramas in casa ... (vezi toată discuția)
Concesiunea unui teren cesar17ciprian cesar17ciprian Buna ziua.As dori sa aflu parerea unui expert in domeniu.Doresc sa cumpar un teren pentru casa,dar din lipsa fondurilor nu reusesc.Am primit o oferta din ... (vezi toată discuția)
Instrumente de garantare bad_mar bad_mar Buna ziua, Sunt posesorul unui apartament dintr-o casa compusa din 4 apartamente, celelalte 3 apartamente apartinand unui singur proprietar (provenite din ... (vezi toată discuția)