avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in invatamant

Sunt profesoara din 1999. Am fost 4 ani in concediu pt. cresterea copilului.Se considera aceasta perioada ca vechime in invatamant? Parerile sunt impartite.Pt.unele colege s-a considerat iar pt.altele nu.Depinde de fiecare scoala.
Cel mai recent răspuns: simo79 , utilizator 00:08, 11 Iunie 2010
Nu,nu se considera vechime in invatamant,se considera vechime in munca dar nu si in invatamant!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea personalului didactic kanyalaci kanyalaci Buna ziua. Am o problema legata de incadrarea, salarizarea personalului didactic. Am o colega, care a terminat facultatea in 1989. este incadrat ca ... (vezi toată discuția)
Spor vechime in invatamant enis enis Sint profesor, am predat 9 ani fara intrerupere, apoi am intrat in concediu pt cresterea copilului, 2 ani. La 1 iunie am revenit la serviciu. Dupa cate stiu ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil ewantia ewantia Concediul de crestere a copilului este considerat vechime in invatamant sau doar vechime in munca? (vezi toată discuția)