avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... caut un avocat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

caut un avocat

Buna ziua.Sint din Ploiesti si doresc un avocat care sa ma reprezinte in cazul unui proces pe care doresc sa-l intentez bancii, referitor la credite pe care nu le mai pot achita, datorita situatiei actuale.Va multumesc.Mentionez ca nu am ajuns la executare silita.
Cel mai recent răspuns: anulpacii , utilizator 09:39, 11 Iunie 2010
Buna dimineata,
Intrati pe site-ul Baroului Ploiesti sau chiar Bucuresti, la sectiunea avocati definitivi si gasiti acolo toti avocatii.
Sau, puteti cere prietenilor sa va recomande un avocat cunoscut de ei.
multumesc. din pacate nu am prieteni care sa-mi recomande.si cred ca cel mai bine este prin recomandare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac dupa asta??? hot de partaj- sulta Dove27 Dove27 Buna ziua, Va rog frumos , putin ajutor daca se poate! Am avut proces de partaj, s-a terminat,trebuie sa primesc hotararea, care spune ca mi se atribuie ... (vezi toată discuția)
Caut avocat in bucuresti pentru contestatie la decizie concediere Florin Constantinn Florin Constantinn Buna ziua Daca am postat intr-o arie gresita a forumului, imi cer scuze anticipat. Dupa cum spune si titlul, caut un avocat care sa ma reprezinte pentru ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de avocat care sa ma reprezinte in actiunea de contestare ... StefanMM StefanMM Am nevoie de avocat care sa ma reprezinte in actiunea de contestare in instanta a executarii silite a unui credit din 2006. Multumesc! (vezi toată discuția)