avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... calcul suprafete cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

calcul suprafete cadastru

buna ziua!am o mare dilema! releveul casei cu tot cu grosime pereti, peretii fiind limita de proprietate, arata o latime x iar schita cadastrala aceeasi latime este cu 50 cm mai mare.mentionez ca sunt constructii vechi de jur imprejur, de unde acesti 50 cm in plus? suprafata reala este cea din releveu. acesti 50 cm care in realitate nu exista imultiti cu lungimea dau cativa metri patrati care iarasi in plan real nu exista.este o greseala de cadastru? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters152499 , utilizator 10:01, 11 Iunie 2010
Releveul poate fi gresit.
Puteti sa solicitati executantului sa revina si sa refaca masuratorile daca sunt eronate.
In principiu releveul nu este necesar la cadastru, decat in situatia impartirii constructiilor in unitati individuale (condominiu) sau inscrierea apartamentelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect autorizatie de constructie vs cadastru vera58 vera58 Buna ziua. am depus documentatia pentru A.C, in urma cu doua saptamani. Am primit adresa in care mi se cer incheierea la cadastru, modificarea proiectului dupa ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament cu diferente intre releveu si situatia reala cpypst cpypst Buna ziua, Intentionez sa cumpar un apartament, dar am indentificat o serie de probleme la analiza releveului: 1) Geamurile de la balcon si baie nu sunt ... (vezi toată discuția)
Masuratori cadastrale mincinoase gabrielrico27 gabrielrico27 Am achizitionat de o luna un apartament prin Prima Casa. Apartamentul este nou. In planul acela al casei, RLV, care am inteles ca este cadastrul(nu ma pricep ... (vezi toată discuția)