avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... oferta dobanda fixa credit imobiliar - de acceptat sau ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

oferta dobanda fixa credit imobiliar - de acceptat sau nu?

Buna ziua,

Am primit din partea bancii de la care am luat credit imobiliar, o oferta de dobanda fixa pentru 5 ani, aplicata la soldului creditului, la care se adauga asigurarea gratuita a imobilului.
Sincer, nu sunt hotarata ce sa fac: sa accept oferta sau nu, desi oferta este foarte bine motivata pentru oricare client care o primeste.
Din acest motiv, v-as ruga sa imi spuneti ce parere aveti dumneavoastra.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 10:55, 11 Iunie 2010
Buna ziua !
Indiferent de parerea noastra ,care , raportat la datele pe care le furnizati , este hazardata , decizia va apartine dvs. , asa ca luati "fraiele in maini" si asumati-va raspunderea unei astfel de decizii . Ca un sfat , cititi mai intai contractul de credit f.f. bine .... sa nu aveti surprize ulterior ..
Pe termen lung este recomandabil sa acceptati aceasta oferta: daca dobanzile urca, sunteti protejata; daca or sa coboare, coroborat cu anularea/diminuarea comisionului de rambursare anticipata a imprumutului, devine atractiva varianta unui credit de refinantare (e posibil in acele momente sa accepta actualul finantator o renegociere).

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursare anticipata integrala credit gabyioio gabyioio Buna seara! Problema mea este urmatoarea: in iulie, fiind in pana de bani, am facut o refinantare a unui credit. Mai aveam de platit vreo 70 de milioane. ... (vezi toată discuția)
Indus in eroare de banca nea_marin2 nea_marin2 Buna ziua! Am contractat recent un credit de la B.T. In oferta lor expusa pe sit aveau o dobanda promotionala si o scutire de comision de analiza dosar ... (vezi toată discuția)
Comision de rambursare anticipata prin refinantare de la alta banca rashid rashid Buna ziua! Am luat un credit imobiliar in Euro (in 2007) de la BT cu dobinda variabila pe toata perioada. Initial, dobinda era de 9% si a crescut treptat ... (vezi toată discuția)