avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata cursurilor in caz de demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata cursurilor in caz de demisie

Buna ziua,

as avea si eu o intrebare legata de cursurile platite de angajatori: in situatia in care angajatul cere sa urmeze un curs si acest curs urmeaza sa fie platit de angajator, angajatul neincadrandu-se in prevedirile art 195, art. 1 din Codul Muncii (adica nu este scos din productie 60 de zile) poate angajatorul sa emita un act aditional la contractul de munca, inregistrat la ITM, prin care sa ceara rambursarea banilor cheltuiti cu acel curs daca angajatul decide sa inceteze contractul de munca mai devreme decat era intelegerea initiala?
Cel mai recent răspuns: snowgirl19 , utilizator 19:57, 11 Iunie 2010
Nu. Codul muncii, este clar: cel putin 60 de zile :)
dar daca se face un act intre angajat si angajator si e semnat de ambele parti, dar nu e inregistrat la ITM, poate angajatorul sa aiba castig de cauza?

multumesc mult pentru raspuns!
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Iunie 2010
snowgirl19, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa dau banii inapoi? orlandobarbulescu orlandobarbulescu La firma unde lucrez, mi s-a spus ca ma vor promova in cateva functii cu atribuirea drepturilor salariale corespunzatoare cumului de functii. Am fost trimis ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cotractul de munca - pregatire profesionala adrian.d adrian.d Buna ziua, Am si eu o problema si as avea nevoie de sfaturile dumneavoastra . Sunt angajat la o firma care m-a obligat sa semnez un act aditional dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Mi-am dat demisia si vor sa platesc "cursuri" stofarius stofarius Buna, Am urmatoarea problema: mi-am dat demisia zilele trecute de la jobul curent, iar angajatorul vrea sa ii platesc niste cursuri. Problema cursurilor ... (vezi toată discuția)