Mi s-a comunicat de catre angajator printr-o decizie,ca in urma restructurarii am fost trecut pe alt post,cu un salariu mult mai mic,fara ca in aceasta decizie sa mentioneze de ce am fost ales eu dintre toti colegii si fara a mi se comunica in decizie modalitatea si termenul de contestatie.De asemenea mi s-a prezentat un act aditional la CIM in care era trecut noul post si salariul diminuat,iar la semnatura am mentionat ca obiectiune ca nu sunt de acord cu schimbarea din functia avuta.Am facut contestatie la tribunal in care am cerut anularea deciziei si trecerea pe functia avuta anterior si plata diferentei de salariu.Intrebarea mea este daca trebuia sa cer in mod clar si anularea actului aditional la CIM si daca da,trebuie sa formulez alta contestatie care sa cuprinda si aceasta solicitare?
Eu am contestat decizia de schimbare in functie in termen de 30 de zile(conform Codului muncii).Nu am cerut explicit si anularea Actului aditional la CIM(pe care trebuia sa o cer).Am inteles ca pot face o cerere pentru completarea actiunii .Problema e ca primul termen de judecata ,depaseste 30 zile ,de cand am semnat noul Act aditional(cu noua functie ,cu salariu mai mic) cu adnotarea ca nu sunt de acord .
Intrebarea mea este daca pot merge la tribunal inainte de prima infatisare si sa depun cererea de completare a actiunii,pentru a avea siguranta ca am depus cererea in termenul prevazut de CM?
Retrogradare abuziva
geosau
in 25 ianuarie 2010 am fost retrogradat din functia de casier la cea de manipulatnt marfa,am inteles ca retrogradarea nu poate depasi 60 de zile. eu am stat in ... (vezi toată discuția)