avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... album
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

album

povestea este astfel: eu impreuna cu clasa mea am incheiat un contract cu o firma de albume foto pentru cls a12a. la semnarea contractului, trebuiau data jumatate din suma, adica 2252 ron, dar au fost dati doar 2100 lei, adica, 2 colegi au uitat sa aduca banii, dar contractul s-a semnat, avand in vedere ca acei bani care lipseau trebuiau restituiti in decurs de 30 de zile, dar nu s-a intamplat astfel.Acum la sfrasitul anului, acea firma a incalcat contractul si a intarziat aproape o luna cu albumele, care au fost aduse intr-o stare foarte proasta, din unele lipseau poze, altele aproape ca se dezlipesc, iar unele poze erau sub asteptari, fata de ceea ce ne-au zis ei cand au venit la prezentare si nu am primit tot ceea ce ni se promisese prin contract, adica, o poza mica, si una mare pentru fiecare ele in parte.vreau sa stiu cine a incalcat cel mai grav contractul, si daca este posibil ca noi, sa nu mai platim a doua transa de bani catre firma respectiva.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:01, 13 Iunie 2010
Depinde care erau clauzele contractuale cu privire la serviciile pe care trebuia sa le efectueze societatea respectiva.
Ar trebui citite acelea si apoi ar fi de de discutat celalalte probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In legatura cu un contract dubios mihasava35 mihasava35 Buna seara,in urma cu o luna,am fost agatata pe strada de un agent,al unei agentii foto...Una peste alta,mi-au facut capul calendar,cum ca,aceasta firma se ... (vezi toată discuția)
Contract legal sau "smecherie" legala MAR_S MAR_S Buna seara tuturor! Iata ce mi s-a intamplat in urma cu trei luni de zile. Aflandu-ma in zona Obor, am zis sa intru putin prin magazin. Nici nu apuc sa intru ... (vezi toată discuția)
,,agenție de moda"-jaf la drumul mare Mirela-M Mirela-M Bună seara! Fix acum o saptaman am fost abordată pe strada de un tip cara mă întrebase dacă mă încântă ideea de a fi machiata de un profesionist. I-Am ... (vezi toată discuția)