buna ziua..
Legea mi a dat spre crestere si educare copilul. am o hotarare definitiva si irevocabila, nu am stabilit nici un program de vizita, cazusem de comun acord sa poata vedea baiatul ori de cate ori vrea, ansa cred ca a fost o gresala ptr ca trebuia sa stabilim de la anceput un program... din cauza neantelegerilor nu mai putem cadea de comun acord cu privire sa asi vada copilul, eu am decis sa nu al mai las sa asi vada baiatul pana nu se va stabili un program de vizita, deorece treaiesc cu teama ca defiecare data cand vrea sa al ia ca nu mi,l mai aduce anapoi si sa al duca la parintii lui. O sa plecam din tara nu vreau sa ma ampiedice acest lucru. ce ma sfatuiti ca este bine sa fac, stiu ca este dreptul lui sa al vada dar atata timp cat nu avem un program de vizita stabilit nu pot sa ma supun dorintelor lui de as vedea copilul la orice ora..
Va multumesc
Custodie copil
ancaadriana86
buna ziua...am o intrebare.ce pot sa fac pentru a putea stabili un orar de vizite cu minorul incredintat tatalui.au fost doi minori rezultati din casatoria ... (vezi toată discuția)