avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... care este baza legala pentru gestionari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

care este baza legala pentru gestionari

decizia este obligatoriu sa se predea in original cui ii este adresata , dar o dispozitie este ilegal sa fie predata in copie/
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:18, 13 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc, pentru raspuns, da, intrebarile mele erau neexplicitite.
De fapt ma interesa daca o dispozitie data de un conducator , care ar putea fi si verbala nu numai scrisa , este ilegala sau de ne luat in seama doar pentru ca i-am dat o copie a acestei dispozitii , referitor la a face ceva , o masura strict organizatorica.
asta intelegeti dvs. prin a fi mai explicita :stunned: :O
MUZET a scris:

Multumesc, pentru raspuns, da, intrebarile mele erau neexplicitite.
De fapt ma interesa daca o dispozitie data de un conducator , care ar putea fi si verbala nu numai scrisa , este ilegala sau de ne luat in seama doar pentru ca i-am dat o copie a acestei dispozitii , referitor la a face ceva , o masura strict organizatorica.

In principiu, deciziile se emit in scris ... o decizie verbala este greu de dovedit, iar cel care o primeste poate refuza executarea acesteia.

Daca i-ati comunicat o copie a deciziei si a semnat de luare la cunostinta , atunci se poate angaja raspunderea acelui salariat pentru nerespectarea acelor dispozitii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine te apara daca esti dat afara fara motiv???? veronik veronik Daca esti dat afara fara un motiv, ti se cere sa predai responsabilitatile altcuiva si ti se sugereaza ca pt tine se va gasi o solutie de salarii compensatorii ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca un obiect predat catre executor nu a mai functionat dupa ce bunul a ajuns la creditor? sergio1979de sergio1979de Am predat catre executor mai multe obiecte electronice si un televizor.Predarea s-a facut la domiciliul parintilor mei,in casa scarii deoarece nu au fost de ... (vezi toată discuția)
Delapidare? nimar nimar Un agent de vanzari nu are posibilitatea sa taie chitante pentru a incasa sumele datorate de clientii firmei(politica firmei); el neprimind chitantier. Lui i ... (vezi toată discuția)