avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mystery Shopping
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mystery Shopping

Buna ziua,

Sunt salariat la o multinationala si luna aceasta am primit vizita unui mystery shopping care pt. a efectua raportul vizitei a folosit tehnologia,mai exact a inregistrat video si audio vizita .Daca pana acum aceiasi persoana misterioasa efectua doar un raport pe suport de hartie acum lucrurile s-au schimabat fiindca s-a dovedit ca datele trecute in raport erau eronate.Intrebarea mea este simpla;exista temei legal pt. a filma si inregistra un angajat fara acordul lui?Se pot folosii aceste inregistrari pentru a aplica masuri disciplinare,mergand pana la desfacerea contractului de munca?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Leonard Turcitu , utilizator 14:11, 13 Iunie 2010
Da ,politica firmei a creat premizele pentru a cere ajutorul acestei firme.Mystery este o firma de prestari servicii, creata special , pentru a veni in ajutorul companiilor, cand acestea constata deficite la personalul angajat.
Cum v-ati dat seama de actiunile persoanei respective?

Pt ca, la o eventula cercetare disciplinara puteti invoca faptul ca v-ati dat seama ca sunteti inregistrata si de aceea v-ati purtat necorespunzator.
Chiar daca firma a angajat o alta firma, nimeni nu va poate incalca drepturile constitutionale. Nu puteti fi filmat si inregistrat decat deorganele in drept, nicidecum de o firma privata. Puteti actiona in instanta ambele firme si cere despagubiri, precum si puteti formula plangeri penale pentru abuz...nu mai vorbesc ca daca vor si folosi aceste imprimari aveti toate snsele sa anulati orice decizie bazata pe acestea
Multumesc pentru raspunsurii.Personal inteleg ca firma doreste sa urmareasca evolutia angajatilor,dar acest lucru doresc sa fie facut fara incalcarea dreptului meu constitutional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Client misterios, contestare sanctiune Orsi_Pal Orsi_Pal Buna seara, Astazi a primit colegul meu raportul de la firma, facut de un client mister. A primit punctajul aproape 0, si este sanctionat(1600 ron). Dupa ... (vezi toată discuția)
Mystery shopper galati cavalopazo cavalopazo Am si eu o intrebare:pe ce criteriu se angajeaza un ,,mystery shoper\'\'?Am impresia ca pe zona Galati angajeaza toti neispravitii,lenesii,care nu au muncit in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, lucrez în cadrul unei companii de vânzări, unde ... Lefter Iuliana Lefter Iuliana Bună ziua, Lucrez în cadru unei companii de vânzări, unde lunar se trimit anumite persoane numite mistery shhoper pentru consiliere. Din păcate noi nu ... (vezi toată discuția)