avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Mystery shopper Galati
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Mystery shopper Galati

Am si eu o intrebare:pe ce criteriu se angajeaza un ,,mystery shoper''?Am impresia ca pe zona Galati angajeaza toti neispravitii,lenesii,care nu au muncit in viata lor,si care vor sa faca cat mai mult rau celor care muncesc si isi rup oasele.Rusine conducerii firmei de mystery shoping si a neispravitilor pe care ii angajeaza.Sa le dea Dumnezeu dupa inima.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:48, 17 Iulie 2013
Criteriile nu sunt chiar usor de indeplinit.

Pareti a fi un angajat nemultumit de raportul / rapoartele firmei de mystery shopping care va evalueaza periodic.
In acele rapoarte nu se poate scrie chiar orice, ar trebui sa fie minime dovezi ale celor descrise iar dumneavoastra le puteti contesta daca nu corespund realitatii.

Dati detalii referitor la evaluare si ce v-a nemultumit la ea, poate reusim sa va ajutam. Ati picat un test sau la evaluarea magazinului (ori a comportamentului)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine suntem noi??? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Pentru un inceput de an va indemn sa vizionati acest clip si sa va expuneti o parere:bow: acest clip eu il numesc STINTA SI ... (vezi toată discuția)
Fii schimbarea pe care doresti s-o vezi in lume rodica_post rodica_post FII SCHIMBAREA PE CARE DORESTI S-O VEZI IN LUME Este nevoie de o revolutie interioara...de o schimbare a atitudinilor...reflexelor..si a conditionarilor ... (vezi toată discuția)
Test poligraf caradis caradis Buna ziua. Am avut o plangere la politie de inselaciune care acum s-a transformat in abuz de incredere. In opinia mea nu este nici una nici alta . O ruda mi-a ... (vezi toată discuția)