avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... mediere - contract de creditare
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

mediere - contract de creditare

in urma unui divort fiica mea a incheiat un contract de mediere pentru un credit contractat in timpul casatoriei cu care a cumparat un autoturism pe care l-a vandut dupa 6 luni .banii obtinuti i-a folosit sotul ei . Din apr.2009 nu a mai achitat ratele la banca iar in momentul de fata fiicei mele ii face poprire pe salariu . CE trebuie sa faca ptr a-l obliga pe ex sotul sa plateasca ceeace s-a angajat in fata mediatorului
Cel mai recent răspuns: Nicolae Dediu , Mediator 14:25, 11 Iulie 2010
Partajul bunurilor!!!!
Acum depinde.
Daca acordul de mediere a fost autentificat la notar el devine titlu executoriu.
Dar cum poti face dovada ca sotul a cheltuit singur banii si nu impreuna?
Si care au fost termenii acordului?....un lucru foarte important.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mediere dra_irina dra_irina Buna seara, am o problema si as dori cateva sfaturi momentan. Acum doi ani am facut la mediator cu fostul sot un contract de divort si de partaj prin care eu ... (vezi toată discuția)
Executare silita un sot pentru datoriile amandurora puiutz.puisor puiutz.puisor Contract de mediere nevalabil... Am divortat in 2009 ianuarie, iar in aprilie am incheiat un contract de mediere in care fostul sot se obliga sa preia ratele ... (vezi toată discuția)
Executare silita puiutz.puisor puiutz.puisor Am incheiat un contract la mediator cu fostul sot prin care preia sa plateasca ratele la 2 banci.... una din banci a anuntat la mine la servici ca-mi va face ... (vezi toată discuția)