Am cumparat un apartament vechi. Nu am realizat la momentul achizitiei ca aerisirea unuia dintre cele 2 WC-uri ale vecinului este in balconul meu (Era o fereastra 30x30 varuita). Mentionez ca balconul era si este inchis. Cand am discutat cu vecinul despre aceasta mi-a spus ca sa nu-mi fac griji ca nu deschide acea aerisire niciodata. Am concluzionat (s-a dovedit a fi gresit) ca o voi zidi pe cheltuiala mea. Ulterior mi-a pretins sa-i fac din ce-oi sti o gura de aerisire (perete fals?) prin balconul meu (si asa micut) pe perete in exterior. Asta insemnand evident si distrugerea intregului geam termopan si reconstruirea lui si alte cheltuieli si inestetic si spatiu pierdut. Intrebarea este - este indreptatit acest vecin sa aiba aerisirea pe proprietatea mea (balcon)? Mentionez ca balconul este in acte 100% proprietatea mea si nu este in condiviziune in nici un fel. Vecinul de dedesubt a zidit acea aerisire dar nu stiu daca amiabil sau in alt mod?!
Inchidere balcoane
danuttan
Ca orice om normal (zic eu) si grijuliu cu banii de intretinere,am inchis balcoanele cu termopan.Proprietarul de deasupra mea nu vrea sa-si inchida si el ... (vezi toată discuția)