avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale factura ..
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

factura ..

Buna ziua as avea o nelamurire .. detin o firma era un internet-cafe , problema eu vreau sa suspend firma si sa vad bunurile , Intrebarea este pot la vanzare sa emit factura si chitanta catre cumparator pe bunurile care le vand ale firmei .. Detin facturier si chitantier .. pt ca aveam contract cu o firma de cafea si trebuie sa emit chitanta si factura in momentul cand se facea plata ..

Deci as vrea sa stiu daca pot Emite factura si chitanta pe bunurile Firmei ce le vand .mai departe.?

ms
Cel mai recent răspuns: alin1980 , utilizator 04:32, 14 Iunie 2010
oricum va multumesc pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura firma alin1980 alin1980 Buna ziua as avea o nelamurire .. detin o firma era un internet-cafe , problema eu vreau sa suspend firma si sa vad bunurile , Intrebarea este pot la ... (vezi toată discuția)
Punct lucru MirceaVleoanga MirceaVleoanga Buna ziua, Va cer ajutorul intr-o problema. Firma X vinde marfa in numele firmei Y pe baza unui contract de mandatariat, cu chitantierul si facturierul ... (vezi toată discuția)
Chitantier pt psiholog clinician si facturier? danielavasile danielavasile Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu informatii despre ce am de facut pt a lucra corect ca psiholog clinician. Am toate actele ok pe cabinet individual, totul ... (vezi toată discuția)