avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de contract dupa somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de contract dupa somaj

Buna ziua
In aprilie m-am reangajat la o firma la care lucram si in 2009. Am fost in somaj 3 luni, si pe "Dispozitia privind incetarea indemnizatiei de somaj" pe care am primit impreuna cu cartea de munca, scire asa:

Motivul incetarii platii indemnizatiei de somaj este incadrare in munca >12

Asta ce inseamna? Ca angajatorul ma angajat pe o perioada mai mica de 12 luni?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:31, 13 Iunie 2010
semnul e de mai mare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva, reangajare Idda Idda Va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare. Problema mea este urmatoarea: societatea la care am lucrat a factut concediere colectiva, am intrat in somaj ... (vezi toată discuția)
Somaj predator predator Buna seara, o sa incep direct, m-am angajat la o firma de consultanta, in 25 sept 2013, am fost la interviu si dupa aceea la semnarea actelor, dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj simaalex simaalex Un prieten bun a lucrat pana anul trecut apoi a intrat in somaj timp de trei luni, dupa care a fost reangajat la aceasi firma care a primit comunzi, timp de 9 ... (vezi toată discuția)