avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA DACA SUNTEM CORECTI SUNTEM DIZOLVATI
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

DACA SUNTEM CORECTI SUNTEM DIZOLVATI

DACA MAI ASTEPT INCA 15 ZILE SE VA INTRA IN VACANTA JUDECATOREASCA NU-MI VA MAI LEGALIZA NIMENI DEJA PROCESUL INSOLVENTEI A AVUT 2 INFATISARI ASTA INSEAMNA CA SE VA TERMINA CU FIRMA VOI RAMANE SI FARA RAMBURSARE NU EXISTA OARE TERMENI LEGALI CU PRIVIRE LA RELUAREA CONTROLULUI DE TVA?
Cel mai recent răspuns: Tincuta Dinu , Consultant fiscal 20:10, 13 Iunie 2010
sa inteleg ca vretisa va declarati in procedura de insolventa. In procedura de insolventa nu inceteaza actul juridic constituit sociertatea, are aceleasi reguli, functioneaza in conditii normale d.p.d.v. juridic. Cererea de rambusrare se poate solicita si dupa declararea proceduri de insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cm in preaviz in procedura de insolventa D3iana D3iana Buna ziua, sunt angajata in cadrul unei societati de stat care de curand a intrat in procedura de insolventa. In ziua inceperii preavizului am intrat in CM ... (vezi toată discuția)
Abuz sau nepasare? ecuatia2007 ecuatia2007 ANUL TRECUT AM FACUT O CRERE DE RAMBURSARE DE TVA IN URMA CONTROLULUI MI S-A RAMBURSAT TVA DUPA 6 LUNI MAI EXACT IN LUNA NOIEMBRIE 2009 AM AVUT UN CONTROL DE ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua, Stiti cumva daca se poate cumpara de la Tribunal Hotararea Judecatoreasca Definitiva? Hotararile Judecatoresti publicate in Buletinul ... (vezi toată discuția)