avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... imputarea unei sume de bani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

imputarea unei sume de bani

am si eu o intrebare.sotul meu si-a dat de curand demisia din armata si drept urmare are de platit o anumita suma de bani ca despagubire.aceasta suma este cam mare pentru a ne permite sa o platit in 30 zile asa cum scria in scrisoarea care a venit acasa.tot acolo mai scria ca daca nu platim la timp suma respectiva,ei o sa trimita la primarie un dosar prin care o sa ni se imputeze plata acestei sume.as vrea sa imi explicati cam cum se realizeaza acest lucru, pentru ca cineva mi-a spus ca o sa se dubleze suma de plata in acest mod,dar nu stiu ce sa cred.va multumesc
Cel mai recent răspuns: cenache91 , utilizator 13:22, 14 Iunie 2010
Suma de bani care vi se cere de către armată, este paguba pe care a facut-o statul cu şcolarizarea soţului dv.
Plecând din armată înainte de termenul stabilit în contract, dumnealui nu şi-a respectat obligaţiile contractuale cu armata, iar acum este bun de plata cu acele cheltuieli.
Aceste creanţe sunt bugetare şi sunt purtătoare de accesorii, adica se pot pune penalităţi şi alte dobânzi, pănă la achitarea lor.
va multumesc foarte mult pentru raspunsul dumneavoastra.mi-am facut o idee despre ce este vorba in acest caz.multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadru militar pe baza de contract Nicoleta. Constanta Nicoleta. Constanta Buna ziua. Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: am doi frati care s-au inscris in armata la o scoala militara unde li s-a promis solde bune si salarii ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere plata cheltuieli de scolarizare Marius1508 Marius1508 Buna ziua, Numele meu este Marius Tita si in continuare va voi prezenta speta mea: In Februarie 2011 mi-am dat demisia din armata pentru ca in urma ... (vezi toată discuția)
Demisia din mapn si taxa de scolarizare vyor3l vyor3l Buna ziua! Va rog daca poate sa-mi raspunda cineva la urmatoarea intrebare: Mi-am dat demisia din armata inainte cu 6 luni de a se incheia contractul facut ... (vezi toată discuția)