avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine este considerat proprietar de catre fisc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine este considerat proprietar de catre fisc

As dori sa stiu cine este considerat proprietar in cazul unei proprietati cu un proprietar nud si unul uzufructuar.
Ma intereseaza acest lucru pentru calculul impozitului pentru a doua proprietate.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:05, 14 Iunie 2010
nudul
Da, nudul proprietar.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare donatie ELENA STELIAN ELENA STELIAN Buna ziua! As aprecia raspunsul la urmatoarea speta: in urma cu 3 ani am donat tatalui meu uzufructul la un apartament (nud proprietar fiind soacra mea) si ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager - pe cine trebuie sã impoziteze primãria? ioan_maria ioan_maria În caz de uzufruct viager cine e obligat la plata impozitului pe casă la primărie, nudul proprietar sau uzufructuarul? Cine va fi impozitat? Am cumpărat ... (vezi toată discuția)
Nuda proprietate vs. uzufruct viager Pretorian Pretorian Buna ziua! Va rog sa imi spuneti mai in amanunt ce drepturi/obligatii au fiecare dintre cele doua pesoane: cea care detine nuda proprietate si cea care detine ... (vezi toată discuția)