avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am intirziat cu documente
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am intirziat cu documente

am intirziat cu documentele pentru un angajat, cum sa ma jistific ca sa nu primesc amenda,si daca primesc pot face contestatie?ce sanse de reusita am?precizez ca este vorba de civ din 03/01/2010
Ultima modificare: Luni, 14 Iunie 2010
biguviorel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:22, 14 Iunie 2010
Despre ce acte este vorba?
Puteti fi sanctionat cu avertisment sau cu amenda pentru nedepunerea c.i.m. spre inregistrare la ITM sau a actelor privind modificarea, executarea , suspendarea sau incetarea c.i.m.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca zugravu catalin zugravu catalin Detin un magazin intro comuna, cu un singur angajat din martie 2010.De ceva vreme vanzatoarea se simtea tot mai rau datorita sarcinii si imi lipsea de la ... (vezi toată discuția)
Contestatie p-v itm Clara8 Clara8 Buna ziua, in urma unui control efectuat de ITM ni s-a intocmit un p-v prin care am fost sanctionati cu o amenda de 3000 lei pentru nedepunerea in termen a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare itm ginnyy ginnyy inteleg ca ITM -ul refuza inregistrarea actelor aditionale la CIM avand ca obiect formarea profesionala a salariatului si avertismentele scrise. care este ... (vezi toată discuția)