Dupa decesul tatalui am ramas mama si 2 frati care mostenim o casa si un apartament. Fratele vrea casa insa am senzatia ca vrea sa ne "incurce" la apartament. Acum 2 luni mama a vrut sa fac intabularea apartamentului iar fratele s-a ocupat de acte. La cadastaru i-ar fi zis ca apartamentul era pus gaj de prin 1993. Gajul fiind achitat in 1996. Insa tata nu a mai mers sa ridice vreun act de la cadastru cum ca sa rezolvat problema.S-a despus cerere la banca respectiva,cica Brd si de o luna si mai bine se asteapta actele doveditoare cum ca apartamentul nu mai e sub gaj.
intrebari
-cand iti pui apartamentul gaj..are vreo treaba cadastrul cu asta?
-firma care a facut intabularea sunt prieteni dea-i fratelui...se poate "aranja" sa intarzie sau sa "incurce" obtinerea actelor?
-intabularea a fost platita deja complet..12 milioane..insa nu avem actele respective, asteptam sa ne sune Brd...
-acum cika trebuie facuta inca o cerere la Brd pentru a accesa arhiva de la..Ploiesti(mentionez ca tata nua avut nici o legatura cu acest oras)
va rog putin ajutor!
ca sa completez:tata a facut in 1993 un imprumut la BRD pe care l-a platit in 1996.Insa noi nu avem acel act doveditor. IAr BRD ne intarzie de o luna cu eliberarea acelui act...si au zis ca trebuie sa consulte nu stiu ce arhive de prin Ploiesti.Asta dupa ce au cautat la noi in oras.Noi NU suntem din Ploiesti si nu am avut niciodata vreo legatura cu acest oras.