avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pauza de canicula!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pauza de canicula!

Cine este responsabil pentru aceste pauze? Se poate face un flagrant de catre cei de ITM ,sa ia prin surprindere conditiile de munca oferite de firma angajatoare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:42, 15 Iunie 2010
"Flagrantul" ITM-ului se face numaidaca exista o reclamatie/sesizare venita si semnata din care sa reiasa ca lucrati in conditii "dubioase"
OvidiuSilviu a scris:

Cine este responsabil pentru aceste pauze? Se poate face un flagrant de catre cei de ITM ,sa ia prin surprindere conditiile de munca oferite de firma angajatoare?

Depuneti o sesizare la ITM , in acest sens.
In urma unui control se poate constata conditiile de munca oferite de catre angajatorul dvs....amenzile pentru SSM sunt mult mai mari decat cele pentru relatii de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura falsa pe contrac de munca erinfx erinfx lucrez intr-o scoala privata din octombrie.am fost anuntata ca pe baza actelor aduse de mine, mi-a fost inregistrata cartea de munca...numai ca... cu o mica ... (vezi toată discuția)
Ajutor uwritetherules uwritetherules Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie: lucrez de 4 luni la o firma la care mi s-a promis ca mi se face carte de munca. De-a lungul timpului angajatorul m-a ... (vezi toată discuția)
Solicitare termen itm ptr remedierea situatiei semnalate ramy84 ramy84 Buna ziua, puteti sa imi dati o baza legala conform careia societatea careia i s-a impus in urma unui control itm remedierea deficientelor, sa ceara un termen ... (vezi toată discuția)