avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua as vrea sa ma ajutati cu niste raspunsuri la situatia asta grea prin care trec.
sint plecat din tara de 6 luni iar in urma cu 2 sapt sotia ma sunat si mia zis sa ne despartim ca nu ma mai iubeste.cu greu am facut si fac fata situatiei si stau si ma gindesc ca avem luat un apt in rate de la banca cu credit ipotecar ce se va intimpla cu el?daca ea nu il vrea si nici eu nu il mai doresc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:11, 15 Iunie 2010
In situatia in care nici unul dintre soti nu doreste atribuirea imobilului acesta se poate vinde voluntar prin invoiala partilor.
Scurt: îl va lua banca prin executare silită şi perdeţi tot ce a-ţi plătit până în prezent. Vinderea voluntară nu este posibilă fără acordul băncii.
buna ziua .
in ceea ce priveste imobilul , ideal ar fi ca unul dintre dvs. sa preia creditul ipotecar.
in caz contrar veti avea doar de pierdut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar andreea_magda andreea_magda Am un credit ipotecar in Bucuresti, un apt de 3 camere in drumul taberei de care vreau sa scap pt ca nu mai traiesc in romania de aproape 4 ani. nu ma ... (vezi toată discuția)
garant într-un contract de credit ipotecar pentru un apartament bun comun. pot prelua creditul dacă fostul soț refuză să mai achite ratele? mariaevelina mariaevelina Buna ziua Dupa casatorie in 2008 am contractat impreuna cu fostul sot un credit ipotecar. Divortati din dec 2017, sentinta de divort ne-a dat dreptul mie ... (vezi toată discuția)
Apartament la comun cu o cunostinta  andreea cristina andreea cristina am un apartament cumparat prin credit ipotecar impreuna cu un fost partener de afaceri(pt birouri)pe persoana fizica,jumatate/jumatate(avans+ipoteca)in urma cu ... (vezi toată discuția)