avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restituire carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restituire carnet de munca

in ce termen se restituie carnetul de munca de la incetarea cim, in cazul in care carnetele de munca sunt pastrate de angajator??????????
Cel mai recent răspuns: sasha , utilizator 21:25, 4 Iunie 2007
Va multumesc frumos pentru ca mi-ati dat o mana de ajutor !

Mai astept saptamana aceasta si daca nu se rezolva am sa fac o sesizare catre Corpul de Control...sper numai sa nu fie in zadar pentru ca patronul de la firma are o gramada de cunostiinte peste tot...dar cu siguranta n-am renunt la 3 ani vechime!!
~ Conținut șters la cerere ~
doamne ........ :O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca cu probleme mary_123454 mary_123454 AS DORI UN MIC AJUTOR AM LUCRAT LA O FIRMA X DIN DECEMBRIE 2006.CARTEA DE MUNCA A DESCHIS-O IN MAI 2007.S-A MAI OPERAT IN EA O MARIRE DE SALARIU IN FEBRUARIE ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza sa imi elibereze cartea de munca ! Ddaniel2008 Ddaniel2008 salut , cum am mia scris pe acest forum am avut unele probleme cu angajatorul , acum mi-am luat inima in dinti si am demisionat din functie . dupa mai ... (vezi toată discuția)
Carte munca joeblack23 joeblack23 Am si eu o problema...7 luni am plecat de la o firma unde aveam carte de munca si ei nu au vrut sa mi-o inapioeze cand am plecat..la o luna distanta m-am ... (vezi toată discuția)