avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul salariu compensatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul salariu compensatoriu

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti si mie cum se calculeaza salariul compensatoriu si concediul medical, daca am apucat sa lucrez la firma doar o luna, iar inainte am fost in somaj.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: catalina76 , utilizator 12:43, 15 Iunie 2010
calculul concediului medical se face pe baza veniturilor din ultimele 6luni (salar /somaj) iar salariul compensatoriu se plateste conform ccm
am inteles ca nu s-ar tine cont de lunile in care s-a luat somaj si ca se iau in calcul doar lunile in care s-a primit salariu. stiti cumva unde este precizat acest lucru in lege? in cazul mentionat de dvs, valoarea concediului medical scade dramatic.

va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului in cazul sotului avramut loredana avramut loredana Buna ziua, Ma numesc Avramut Loredana si as avea o nelamurire.Am inteles ca din net se calculeaza 85% dar sotul meu este sofer pe tir si de aceea sunt ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical sarcina/lauzie(prenatal/postnatal) ace27 ace27 Buna ziua!Luminati-ma si pe mine va rog frumos, cu acest prenatal, in legatura cu modul de calcul. Se iau in calcul ultimile 12 luni sau ultimile 6? Din ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii / ajutor somaj pintica pintica Buna seara, Am fost concediata in temeiul dispozitiilor art.65(1-2) coroborat cu art.55, lit.c din Codul Muncii si prev.art.19.25 din CCM si am primit o ... (vezi toată discuția)