avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit la banca

Buna ziua,am un credit la CEC BANK de un an si jumatate aproximativ,in val 16.000 lei noi,din care am achitat aproximativ un an mai precis pana in octombrie 2009.Vreau sa stiu in conditiile in care maica mea este girant la acest credit o poate afecta si pe ea,in urma cu 2 luni cei de la CEC tragandu i din pensie jumatatea ratei mele lunare aproximativ 200 lei.Este corecta aceasta procedura,ei neiinstintandu ma nici intru n fel nu stiu daca linistea asta e buna,oricum din luna iulie vreau sa incep din nou sa platesc ratele o sa pot face asta normal sau trebuie facute alte demersuri.Va multumesc:)
daca aveti un credit la care exista giranti, in situatia in care nu platiti ratele ,ei se indreapta impotriva girantilor direct fara alte notificari;
Cec-ul poate lua din pensia mamei maxim 1/2 din ea daca aceasta nu are alte retineri, adica rate,,,etc;
atat timp cat dv nu veti plati ,CEC-ul se va indestula din pensia mamei,
pt . alte raspunsuri trebuie citit bine ctr. de credit
cititi cu atentie contractul, daca i s-au retinut sume din pensia mamei, poate au inceput executarea silita. mergeti pana la banca , sa nu fi cesionat creditul, sa stiti cui platiti de acum inainte
Buna seara,

interventie moderator

Va rog sa stergeti denumirea societatii bancare implicate in discutie.In acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica/fizica.
Multumesc.
Scuze,reeditez mesajul.
Daca aveti un credit la care exista giranti si nu platiti ratele la timp, creditorul se indreapta impotriva girantilor direct, fara alte notificari catre debitor;
Creditorul poate trage din pensia mamei maxim 1/2 din ea daca aceasta nu are alte retineri, adica rate,,,etc;
Atat timp cat dv nu veti plati , creditorul se va indestula din pensia mamei,
pt . alte raspunsuri trebuie citit bine ctr. de credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie cretit bancar mariadianaacs mariadianaacs Buna ziua ,ajutati-ma si pe mine am facut un credit pentru nevoi personale in urma cu 8 ani problema este ca am divortat si bunurile i-au ramas fostului sot ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit ipotecar dac_ian dac_ian Buna, urmeaza sa fiu executat silit pentru ca nu mai pot plati rata la un credit ipotecar. Ideea e ca terenul aflat sub ipoteca nu va acoperi nici jumatate din ... (vezi toată discuția)
Rata credit cornelia_arad cornelia_arad Buna seara.In 2005 am luat un credit , de la o banca in val de 7000 de lei si o linie de credit (3 salarii in avans aprox 5400 de lei) de la alta banca.Mi-am ... (vezi toată discuția)