avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale fila cec refuzata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

fila cec refuzata

Buna.In anul 2009 am imprumutat de la o persoana fizica suma de 3000 euro cu dobanda lasand garantie o fila cec pentru suma de 16000 lei insemnand cei 3000 euro plus dobanda.Data scadentei a trecut iar eu am dat o alta fila cec dar in momentul in care am dat fila cec deja eram in cip cu cec refuzat datorita blocarii contului de catre finante.Aceasta fila cec are valoarea de 18800 lei Mentionez ca intre timp am platit cca 2000 euro dobanda .Daca respectivul merge la executor cu refuzul cec-ului poate sa imi puna sechestru pe bunuri ma intereseaza in special casa cumparata prin credit pe societate si girata in totalitate la banca (mentionez ca banca a mai cerut o garantie valoarea casei nefiind suficienta pentru acoperirea garantiei)
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:19, 15 Iunie 2010
Aveti grija...cecurile fara acoperire constitue infractiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru pe conturi gina1973 gina1973 Buna seara.Va rog sa-mi explicati si mie ce urmari juridice are o societate (implicit admnistratorii)daca are sechestru pe toate conturile deschise la banci de ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara acoperire etamarga etamarga am imprumutat 14000 ron de la o persoana fizica am facut in scris cu el ca daca nu platim suma in 10 luni sa ii dau odob de 20/ lpe luna la care am dat ... (vezi toată discuția)
File cec emise ContSters90283 ContSters90283 Buna ziua, Am 4 file cec emise si nu am acoperire la ele pentru ca firma a intrat in imposibilitate de plata ( faliment) iar asociatul meu a cerut in instanta ... (vezi toată discuția)