avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj dupa master?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj dupa master?

pot beneficia dupa finalizarea masteratului de somaj?
Cel mai recent răspuns: trandafiralbastru , utilizator 15:38, 16 Iunie 2010
1. Legea 76/2002 (a somajului) nu recunoaste, inca, masteratul ca forma eligibila pentru a beneficia de indemnizatie de somaj.
2. Dar am auzit ca AJOFM accepta sa va dea indemnizatie de somaj daca masteratu l-ati facut imediat dupa absolvirea facultatii (fara pauza). Incercati sa mergeti la AJOFM sa intrebati.
ma multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj pentru studenti adinageo adinageo avand in vedere ca m-am inscris la master(cu plata) dupa ce am absolvit facultatea, iar adeverinta de absolvire in original se afla la facultate, la dosar (eu ... (vezi toată discuția)
am dreptul la indemnizatie de somaj? adriancurt adriancurt Buna ziua, Dupa ce am absolvit facultatea am lucrat 6 luni dupa care, conform practicilor de criza din tara noastra am fost cam obligat sa ... (vezi toată discuția)
Insarcinata, in anul 2 de master P. Alina P. Alina Buna ziua! Am si eu o intrebare...Sunt in anul 2 la master, facultate de stat, cursuri de zi (termin in iulie 2010) si sunt insarcinata in 6 saptamani. Ca sa ... (vezi toată discuția)